RADIONYTT.NO

Habberstad overtar i Radio Hamar

Kai Morten Habberstad overtar som daglig leder og redaktør i  Radio Hamar, etter Tønnes Steenersen, som går til stillingen som daglig leder i avisen Romeriksen.

 

PRESSEMELDING FRA RADIO HAMAR:

"Styret i Radio Hamar AS har valgt å tilsette Kai Morten Habberstad (43) som ny daglig leder/redaktør i Radio Hamar AS. Habberstad har jobbet i Radio Hamar siden høsten 1999 som bl.a. programleder.
- Vi har valgt å ansette Kai Morten som min etterfølger fordi han har solid bakgrunn både fra radio og salg, samtidig som han har den rette innstillingen for å lede Radio Hamar, sier avtroppende daglig leder Tønnes Steenersen.
- Radio Hamar er en hitradio som retter seg mot de som er "unge til sinns". Vi satser på korte innslag, humoristiske lokale innslag og mye hitmusikk. Vi la om profilen for et år siden, og vi ser at det har hjulpet både på lyttertall og økonomi. Etter august lå vi 160 000 foran budsjett.
Radio Hamar eies av mediakonsernet Hamar Media, som også eier en rekke andre bedrifter (bl.a. Hedmarks største avis, Hamar Arbeiderblad). Konsernet kjøpte den konkursrammede radioen i 1997, og relanserte den høsten 1998.
Kai Morten Habberstad har tidligere jobbet i Radio 1, Radio Nettverk, Radio Nero og Pfem. Han har flere års erfaring fra salg, og har markedsutdannelse fra BI.

Tønnes Steenersen har ledet radioen fra starten, men har nå valgt å slutte. Han blir fra 1.12. å finne som daglig leder/redaktør i gratisavisa Romeriksen som eies av Romerikes Blad.

Radio Hamar er lokalradioen for Hedemarken (Hamar, Stange, Ringsaker og Løten). Neste uke lanserer Radio Hamar sin internett-radio i samarbeid med Hamar Arbeiderblad. Adressen til internett-radioen blir via link på siden: hamar-arbeiderblad.no.

Med vennlig hilsen
HEDEMARKENS HITRADIO


Tønnes Steenersen
Redaktør/daglig leder "


(c)Radionytt.no - 04.10.00 - Kyrre Dahl


NYHETER UTENRIKS INTERNETTRADIO RADIOLINKER DISKUSJONSFORUM

FORSIDEN SMÅPLUKK E-MAIL