RADIONYTT.NO



USA: Omfattende byttehandel av stasjoner

RADIONYTT.NO - USA: Omfattende byttehandel av stasjoner

Norgesaktuelle Clear Channel comm. bytter ut ni radiostasjoner i Grand Rapids, Michigan og Albany, New York, og får tilbake åtte stasjoner i Mansfield, Ohio og Jacksonville, California fra Regent communications. Clear Channel får også 80 millioner dollar i cash for sine stasjoner(ca. 700 mill nkr.)

Cox Radio Inc. bytter ut KOST-FM og KFI-AM i Los Angeles med AMFM,s stasjoner WEDR-FM, Miami; WFOX-FM, Atlanta; WEFX-FM, WNLK-AM, WKHL-FM og WSTC-AM i Stamford/Norwalk; WFYV-FM, WAPE-FM, WBWL-AM, WKQL-FM, WMXQ-FM og WOKV-AM i Jacksonville og WPLR-FM/WYBC-FM i New Haven.

I tillegg har den kristne radiogruppen Salem Communications Corporation kjøpt åtte radiostasjoner fra Clear Channel for den nette sum av 1,7 milliarder kroner(185 mill. US Dolllar). Stasjonene Clear Channel selger er KEZY-AM og KXMX-FM in Los Angeles, California; KDGE-FM i Dallas, Texas; KALC-FM i Denver, Colorado; WKNR-AM og WRMR-AM i Cleveland, Ohio; samt WBOB-AM og WYGY-FM i Cincinnati, Ohio.

Og EMMIS Communications Corporation har kjøpt to stasjoner fra Clear Channel og AMFM, KKFR-FM i Phoenix og KXPK-FM i Denver. Salgssummen for de to stasjonene er $108 million. (900 mill. nkr)

RED.KOMM: Mens du har lest dette, har Clear Channel/AMFM tjent ca. 3,4 milliarder kroner. Er det fortsatt noen som tror at det ikke er penger i denne bransjen?

(c)Radionytt.no - 28.08.00 - Kyrre Dahl


NYHETER UTENRIKS INTERNETTRADIO RADIOLINKER DISKUSJONSFORUM

FORSIDEN E-MAIL