RADIONYTT.NO



Telemarksradioer inngår samarbeid med NRK

RADIONYTT.NO - Telemarksradioer inngår samarbeid med NRK Radio Rjukan og Radio Rauland har inngått et samarbeid med NRK, som blant annet innebærer videresending av Dagsnytt og NRK Telemark.

Lokalradioene i Tinn og Vinje kommuner i Telemark vil heretter videresende lokalsendingene til NRK Telemark i tillegg til sine egne sendinger. Radio Rjukan og Radio Rauland håper med dette å få flere lyttere til sine egne sendinger.

Forandringene kommer bl.a. som følge av at Radio Rjukan tidligere i år offentliggjorde at de hadde så dårlig råd at radioens eneste ansatte(redaktøren) valgte å si opp sin stilling. Radioen har sett det nødvendig å foreta endringer for å forsøke å forbedre lyttertallene, sier redaktør i Radio Rjukan, Ole Jon Tveito til radionytt. Lokalradioen kunne valgt å sende mere musikk, men vi ønsker å fylle sendetiden med lokalstoff, sier Tveito.

Tidligere har Nea Radio i Sør-Trøndelag inngått et lignende samarbeid med NRK. Dette prosjektet beskrives som vellykket. Etter det radionytt.no forstår er det ikke anledning for lokalradioene å sende reklame i forbindelse med samsendingene med NRK.

(c)Radionytt.no - 25.08.00 - Kyrre Dahl


NYHETER UTENRIKS INTERNETTRADIO RADIOLINKER DISKUSJONSFORUM

FORSIDEN E-MAIL