RADIONYTT.NO

SVERIGE: Power Hit Radio fortsatt størst i Stockholm

RADIONYTT.NO - SVERIGE: Power Hit Radio fortsatt størst i Stockholm Power hit Radio fortsetter framgangen i Stockholm,og er nå klart størst av de reklamefinansierte radiostasjonene i den svenske hovedstaden. Det viser de siste lyttertallene fra RUAB.

Power Hit Radio går opp 0,7% til 12,2% daglig oppslutning i Stockholm. Det viser den siste kvartalsundersøkelsen fra RUAB, når det gjelder de reklamefinansierte radiokanalene. Power Hit Radio er godt foran Lugna Favoriter, som har 10,2% daglig oppslutning, men også disse går opp, med 0,5%. NRJ er nummer tre med 9,0 %, opp 0,8%, mens både Mix Megapol og Vinyl107 begge går nedover, til henholdsvis 5,4 og 4,5% oppslutning. De andre radiostasjonene i Stockholm har alle under 4% oppslutning.

Når det gjelder Sverige som helhet er Rix Fm fortsatt størst med 9,9%, Det er en fremgang på 0,2% i forhold til forrige kvartalsundersøkelse. NRJ tar innpå med og er nå like bak med 9,5% daglig oppslutning, det er opp 0,3%. Nummer tre på listen er MIx Megapol med 6,8%. Også på landsbasis taper Mix Megapol, ned 0,5%.

KILDE: On Air Sweden

(c)Radionytt.no - 10.08.00 - Kyrre Dahl


NYHETER UTENRIKS INTERNETTRADIO RADIOLINKER DISKUSJONSFORUM

FORSIDEN E-MAIL