RADIONYTT.NO

Radio Tri innstiller sine sendinger

RADIONYTT.NO - Radio Tri innstiller sine sendinger Styret i Radio Tri BA, Oppland har enstemmig vedtatt å innstille sendingene fra mandag kveld(14. august). Årsaken er en anstrengt økonomisk situasjon.

2 ansatte mister jobben og lytterne i Midt-Gudbrandsdalen mister sitt lokalradio-tilbud når sendingene fra Radio Tri, Vinstra nå innstilles. Sendingene opprettholdes fram til mandag kveld på grunn av radiobingoen. Radiostasjonen går ikke konkurs i første omgang og styret vil arbeide videre med å finne en løsning slik at man kan videreføre driften av radioen. Radio Tri har lenge slitt med driftsunderskudd og sviktende reklameinntekter. Dermed har gjelden kommet opp på et nivå som gjør at styret ikke finner det forsvarlig å drive videre.

Radio Tri har konsesjon for kommunene Øyer, Ringebu, Sør-Fron og Nord-Fron, og dekker i tillegg deler av Lillehammer og Otta. Radioen har holdt det gående siden 1991. - Det er beklagelig at et stort område nå mister sitt lokalradiotilbud, sier radiosjef Kjell Roger Skauen til radionytt.no. - Det er veldig mange som vil savne Radio Tri, sier Skauen.

(c)Radionytt.no - 10.08.00 - Kyrre Dahl


NYHETER INTERNETTRADIO RADIOLINKER DISKUSJONSFORUM E-MAIL

FORSIDEN