RADIONYTT.NO

Bingovertinne drapstruet etter sending

RADIONYTT.NO - Bingovertinne drapstruet etter sending Bingovertinne Ann Iren Jenssen i Radio Midt Troms er blitt drapstruet av en mann som mente hun leste feil tall i sendingen.

Mandag for to uker siden var Jenssen på vei hjem etter bingo-sendingen da hun ble stoppet av en middelaldrende mann som sto på veien like ved Sørreisa. Til Troms Folkeblad forteller hun dette: "-Han veiva med armene, og signaliserte at jeg måtte stoppe. Og det måtte jeg jo for ikke å kjøre på ham. Jeg rulla ned vindusruta, og han spurte om det var jeg som hadde lest bingotallene. Jeg bekrefta det, og da sa han at meg hadde han mest lyst til å slå i hjel". Da Jenssen hørte dette ga hun full gass og kjørt hjem. Idet hun kjørte avgårde ropte mannen at hun hadde lest gale tall.

Redaktør Arve Svestad i Radio Midt-Troms er sjokkert etter drpastrusselen. Han sier til Troms Folkeblad at det må være en person i ubalanse som står bak trusselen."- Og når folk ikke tåler å tape, bør de heller holde seg borte fra spill. Tidligere har vi opplevd drapstrusler framsatt over telefon, men dette blir verre", sier Svestad.

(c)Radionytt.no - 01.08.00 - Kyrre Dahl


NYHETER INTERNETTRADIO RADIOLINKER DISKUSJONSFORUM E-MAIL

FORSIDEN