RADIONYTT.NO

NRK sikrer seg kjente DJ,er til Mpetre

RADIONYTT.NO - NRK sikrer seg kjente DJ,er til Mpetre NRK har sikret seg tre av de største norske DJ'ene innen Trance-miljøet til den nye ungdomskanalen Mpetre. Den nye kanalen starter søndag 30.juli i forbindelse med årets Norway Cup-turnering. DJ Lars Holte, DJ Stigma og DJ Lemon har alle skrevet kontrakt om et fredagsshow på den nye kanalen. De tre kjente trance-DJ'ene vil få to timer hver til disposisjon hver fredag mellom kl. 18 og 24.

NRK Mpetre vil sende dance og trance for unge mellom 10 og 14 år. Kanalen blir tilgjengelig på DAB og internett, samt på FM-båndet i de største byene. Tidligere er det kjent at Howard (fra Petre) vil være kanalens hovedprogramleder. I tillegg er Sølvi Jeppesen Raastad ansatt som DJ i mpetre.

- Med mpetre skal NRK Radio og da spesiellt Petre gi de helt kommersielle radiostasjonen, som Energy og Radio 1, konkurranse på kniven, sier musikksjef for Mpetre, Erik Walkoff til Dagsavisen.

Åpningsshowet til Mpetre blir på Ullevål stadion søndag 30. juli kl. 18.30 og på artist-listen står: Lady Violet, DJ Alligator, Reset, Woodoo Beat, Diaz, Dr. No, Multicyde og Klovner i Kamp.

Internettadressen til NRK,s nye ungdomskanal er: http://mpetre.com/ eller klikk her: NRK Mpetre.com

SE OGSÅ:

NRK lanserer ny ungdomskanal. Her finner du også frekvensene til den nye kanalen.

(c)Radionytt.no - 26.07.00 - Kyrre Dahl


NYHETER INTERNETTRADIO RADIOLINKER DISKUSJONSFORUM E-MAIL

FORSIDEN