RADIONYTT.NO

Jærradio-konsernet kjøper Radio Tønsberg

RADIONYTT.NO - Jærradio-konsernet kjøper Radio Tønsberg Jærradio-konsernet har kjøpt seg inn i Radio Tønsberg, og eier nå 51 % av Vestfold-radioen. Tidligere hovedeier Asbjørn Abrahamsen eier fortsatt 49%, mens to av de ansatte har solgt sine aksjer.

Jærradio-konsernet har vokst kraftig de siste årene, og består foruten Jærradioen av Radio Sandnes, Radio Kristiansand, Radio Grenland og Radio Oslo, i tillegg til ar Jærradioen står for driften av Radio 1, Stavanger og Melodi Fm, Stavanger. Nylig har jærradioen kjøpt deler av Radio Haugaland i Haugesund, og Radio Fm Sunnhordaland. Jærradioen er eid av Hermann Skretting.

Radio Tønsberg har det siste året vært gjennom en kraftig snuoperasjon, og kan vise til gode økonomiske tall, og en kraftig økning i antall lyttere. På Norsk Gallups lytterundersøkelse for 1. kvartal 2000 har Radio Tønsberg en daglig oppslutning på 15%. Driften av Radio Tønsberg skal fortsette som før etter at Jærradioen overtar, og både styreformann Asbjørn Abrahamsen og daglig leder Lars Kaare Schei fortsetter i sine stillinger.

Både Jærradio-konsernet og Radio Tønsbergs ledelse håper at dette eierskiftet vil føre til samkjøringsgevinster, særlig på reklamesiden.

SE OGSÅ:

25.06.00 JÆRRADIOEN KJØPER RADIO FM SUNNHORDALAND

(c)Radionytt.no - 250600 - Kyrre Dahl


NYHETER INTERNETTRADIO RADIOLINKER DISKUSJONSFORUM E-MAIL

FORSIDEN