RADIONYTT.NO

Power Fm starter russisk radio i Kirkenes

RADIONYTT.NO - Power Fm starter russisk radio i Kirkenes Power Fm i Lillestrøm skal i løpet av kort tid starte prøvesendinger i Kirkenes. Den nye radiostasjonen vil få samme format som radioen på Romerike, men Power Fm Kirkenes vil være russisk-språklig.

Etter at Radio Pasvik la ned sin virksomhet, har det vært en ledig konsesjon i Sør-Varanger kommune. Denne har nå Power Fm sikret seg, og vil i disse dager starte prøvesendinger. Stasjonen vil sende hitmusikk slik som moderstasjonen i Lillestrøm, men alt vil foregå på russisk. På den måten kan Power Fm få støtte til å lage minoritetsradio. I tillegg håper Power Fm, Kirkenes å nå innbyggerne i den russiske byen Nikel, som ligger på den andre siden av grensen, bare få kilometer fra Kirkenes.

Power Fm har tidligere startet opp en radiostasjon i Murmansk, som ifølge dem selv har blitt godt mottatt. På Romerike kan Power Fm vise til gode lyttertall. På den siste lytterundersøkelsen fra Norsk galupp var Power Fm den største lokale radiostasjonen på Romerike med 7% daglig oppslutning.

(c)Radionytt.no - 14.05.2000 - Kyrre Dahl


NYHETER INTERNETTRADIO RADIOLINKER DISKUSJONSFORUM E-MAIL

FORSIDEN