RADIONYTT.NO

15 års jubileum for Radio Indre Salten

RADIONYTT.NO - 15 års jubileum for Radio Indre Salten Radio Indre Salten i Nordland feiret sitt 15-årsjubileum 6. april 2000. Radionytt.no har fått dette brevet fra ansvarlig redaktør Tove K. Blomseth:

"Vi i Radio Indre Salten er svært stolte av å fortelle at vi 6. april i år fylte 15 år!! Av de mange lokalradiostasjonene som ble etablert i den tiden, er det ikke mange som har overlevd. Men det har vi!! Nøkternhet gjennom mange år, samt en utrolig støtte fra kommunene dekningsområdet har gjort at vi har overlevd. Også lytterne må nok få en honnør, som har stillt opp på det utroligste for å hjelpe oss over kneikene!!

15-årsdagen ble markert med 8 timers direktesending, noe som forøvrig gikk strålende. Radio Indre Salten har i dag 3 og et halvt årsverk engasjert og vel 10 frivillige. I oktober i fjor utvidet vi med et ekstra studio, så nå sender vi daglig fra to studioer!

Antall potensielle lyttere er vel 20 tusen mennesker, og vi dekker følgende kommuner: Saltdal, Fauske,Skjerstad og Sørfold. Med vennlig hilsen Tove K. Blomseth ansv. red"

Radionytt.no takker for bidraget.

(c)Radionytt.no - 15.04.2000


NYHETSARKIV RADIOSTASJONER I NORGE LIVE NETTRADIO E-MAIL

FORSIDEN