RADIONYTT.NO

banner.gif

Nordlandsposten kjøper seg inn i Radio Indre Salten

Lokalavisa Nordlandsposten kjøper 49% av aksjene i Radio Indre Salten i Nordland, som samtidig skifter navn til Radio Salten.

 

HER ER EN PRESSEMELDING FRA RADIO INDRE SALTEN:

 

"En ekstraordinær generalforsamling i Radio Indre Salten vedtok nylig å åpne for at lokalavisen Nordlandsposten kan gå inn på eiersiden i radioen med 49 prosent. De siste 51 prosentene eies fortsatt av vel 30 lag og foreninger i Saltdal Kommune.

 

Generalforsamlingen vedtok også en navne-endring på radioen, fra Radio Indre Salten til Radio Salten. Navneendringen trer i kraft fra 010101.

 

Redaksjonelt vil radioen samarbeide med lokalavisen Saltenposten, som er heleid av Nordlandsposten, og som har samme nedslagsfelt som Radio Indre Salten.  En gjensidig avtale om redaksjonelt og markedsmessig samarbeid er allerede undertegnet.

 

Adm. Dir. i Nordlandsposten Iver Hammeren, er valgt inn i styret til Radio Indre Salten.

 

Radio Indre Salten er fornøyd med avtalen som er inngått, og ser frem til å utarbeide en mer profesjonell radio, både redaksjonelt og markedsmessig. Vi vil likevel understreke at majoriteten av eierne fortsatt er lokale, og at man ikke ønsker en total integrering med avishuset Nordlandsposten.

 

Fauske 01.12.00

 

 

Tove Kristin Blomseth

Ansvarlig redaktør"

 

 

(c)Radionytt.no - 05.12.00 Kyrre Dahl

 

NYHETER UTENRIKS INTERNETTRADIO RADIOLINKER DISKUSJONSFORUM

FORSIDEN SMÅPLUKK E-MAIL