RADIONYTT.NO

banner.gif

Ny norsk satelittradio for voksne lyttere

Arnt Gunstead har solgt Radio Lanternen og satser nå på satelittradio med musikk og programmer for voksne mennesker.


Scandinavian Satelite Radio heter det nye prosjektet, som har kontor på Randaberg utenfor Stavanger. Prøvesendingene er allerede i gang og kan mottas på Intelsat 707, 1 grad vest, horisontal 11.014 GHz.

Målgruppen er nordmenn i utlandet, blant annet Spania, og ellers voksne mennesker i Norge, forteller Arnt Gunstaed, som er mannen bak prosjektet. Programtilbudet vil blant annet bestå av Nostalgi, og musikk for voksne mennesker. Scandinavian Satelite Radio vil blant annet sende lokale nyheter fra forskjellige områder, i samarbeid med lokalradioer rundt om i Norge.

 

Gunstead har tidligere i år solgt Radio Lanternen, lokalradioen på Randaberg til NRJ, og bruker nå endel av disse pengene til å starte med ett nytt prosjekt, denne gang på satelitt. En del av medarbeiderne fra gamle Radio Lanternen er også med i det nye prosjektet som frivillige medarbeidere. Foreløpig er det bare en ansatt, Arnt Gunstaed selv. Til tross for at radiostasjonen bare har vært på lufta i noen dager, har responsen vært enorm, forteller Gunstead. Lyttere fra hele Europa har tatt kontakt med redaksjonen. I tillegg til satelitt er stasjonen også å finne på kabel-nettet i Stavanger-området. Gunstead håper at Scandinavian Satelite Radio vil være å finne på kabel-nettet flere steder i landet i løpet av kort tid.


(c)Radionytt.no - 13.11.00 Kyrre Dahl


NYHETER UTENRIKS INTERNETTRADIO RADIOLINKER DISKUSJONSFORUM

FORSIDEN SMÅPLUKK E-MAIL